



## jointly host EmergeTech 2025 -The Multicity Roadshow Gujarat Edition

Date: 16<sup>th</sup> April 2025 | Time: 9:30 am onwards

Venue: Grand Mercure, GIFT City, Gandhinagar, Gujarat

Theme: Future-Ready Leadership: Innovating with Emerging Technologies

Time	Duration	Agenda
09:30 - 10:30 AM	60 mins	Registration & Networking
10:30 - 10:40 AM	10 mins	Introduction & Lamp Lighting
10:40 - 10:50 AM	10 mins	Welcome Address by Khushbu Soni
10:55 – 11:15 AM	20 mins	Keynote Address by IFSCA, Dr. Dipesh Shah
11:15 – 11.35 AM	20 mins	Keynote Address by FIU, Smt Vasud Torsekar, Jt Director
11.40 – 11.50 AM	10 mins	Special Address by IFSCA, Mr. Pradeep Deo, HoD & CGM, AML/CFT
11:50 – 12.00 AM	10 mins	Q & A (Led by FinCrimeExpert)
		Panel Discussion: Compliance, Fraud & Customer
		Experience: Finding the Right Balance with
		Technology (powered by RegTech Partner- LexisNexis
		Risk Solutions)
12:05 - 12:40 PM	40 Mins	Synopsis: The discussion will explore how financial institutions use technology to balance regulatory compliance with customer experience. As financial crimes become more sophisticated, firms must navigate evolving regulations, strengthen AML frameworks, and combat digital fraud - without adding unnecessary friction for customers. The discussion will explore how AI and data analytics can enhance compliance efficiency while mitigating risks, ensuring both security and a seamless user journey.
		Moderator: Rohit Mittal, Director Market Planning, Financial Crime Compliance, <b>LexisNexis Risk Solutions</b>





## jointly host EmergeTech 2025 -The Multicity Roadshow Gujarat Edition

12:40 - 12:50 PM	10 Mins	Presentation on Real-World Threats, Real-time Intelligence: Uniting against Financial Crime & Fraud by Ajit Pillai, Country Manager- South Asia, <b>LexisNexis Risk</b> <b>Solutions</b>
12:50 - 01:05 PM	15 Mins	Presentation by FinCrimeExpert
1:05 - 2:05 PM	60 Mins	Networking over Lunch
2:10 - 2:30 PM	20 Mins	Fireside Chat: The AI Takeover: How Generative & Agentic AI Will Reshape the Future of Business Key areas of discussion - Changing Workforce in the Age of AI, Industry Innovation, Use Cases, Gen AI Across Industries, Autonomy of Agentic AI, Frameworks for Business Scalability.
2:35 - 2:55 PM	20 Mins	Sponsor Presentation by ManageEngine
3:00 - 3:15 PM	15 Mins	Sponsor Presentation
3:20 – 4:00 PM	40 Mins	Panel Discussion: Harnessing Cloud and Data Centers:Driving Digital Transformation for Business SuccessKey areas of discussion - Cloud Optimization, Cloud &Al, Datacenter Services, Multicloud
4:00 - 4:15 PM	15 Mins	High Tea & Networking
4:20 - 4:35 PM	15 Mins	Sponsor Presentation
4:35 – 4:50 PM	15 Mins	Cyber Security Tools to reduce phishing & cyberattacks
4:50 - 5:10 PM	20 Mins	Awards Ceremony
5:10 - 5:15 PM	05 Mins	Closing Note & Group Photo
5:15 PM Onwards	-	Networking